Summerschool: Gevolgen van een hogere hypotheekrente

0

Ook dit jaar organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dinsdag 16 augustus start om 12:00 uur het webinar ‘Gevolgen van een hogere hypotheekrente’, gegeven door Harrie-Jan van Nunen.

De Summerschool bestaat in totaal uit acht webinars over hypotheken, verzekeringen, kredieten en arbo. Ieder thema wordt twee keer uitgezonden, zodat ook buiten een eventuele vakantie kan worden deelgenomen. Iedere uitzending duurt 45-60 minuten. Bij het volgen van vier (geaccrediteerde) uitzendingen kunnen 3 SEH PE (B)-punten worden behaald.

Gevolgen van een hogere hypotheekrente

De hypotheekrente is het laatste half jaar gemiddeld met meer dan 2,5% gestegen. Wat zijn de gevolgen hiervan voor de consument en jouw advies? Harrie-Jan van Nunen duikt samen met jou in de gevolgen en licht alles toe met cijfers en berekeningen. Daarnaast geeft hij handige tips welke jij kunt inzetten tijdens het adviestraject. Laat jezelf in een klein uur hierover bijpraten.

Datum en Tijd:
Dinsdag 16 augustus 2022 van 12:00 tot 13:00 (meer informatie en aanmelden)

De opbrengst van de VCN Summerschool gaat 100% naar het branche-initiatief ‘We duiken er weer in!’ ten behoeve van Stichting ALS Nederland.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.