Summerschool: ‘De voordelen van consumptief krediet’

0

Morgen, dinsdag 15 augustus, vindt de volgende uitzending plaats van de HBC en VCN Summerschool. De huidige woningmarkt zorgt ervoor dat jij je als adviseur graag wilt verdiepen in meer dan enkel woonhuisfinancieringen. Tijdens dit webinar gaat Mandy de Ruijter in op consumptief krediet.

Deze Summerschool start dinsdag 15 augustus om 12:00 uur

Welke financieringsmogelijkheden zijn er en hoe kan jij als adviseur jouw klanten helpen met het beste advies? Mandy de Ruijter, kredietspecialist bij KredietPunt Nederland, gebruikt hierbij echte praktijkvoorbeelden die je zeker zult herkennen. Na afloop ben je bekend met alle voordelen van consumptief krediet in vergelijking met hypothecair. De kennis uit deze sessie pas je diezelfde dag nog toe in de praktijk. Mis deze Summerschool dus niet en schrijf je hier in.

De netto opbrengst van de VCN Summerschool gaat naar het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS.

HBC & VCN Summerschool 2023

Ook deze zomer organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer een Summerschool met SEH PE (B)-punten. Adviseurs kunnen kiezen uit zeven webinars over hypotheken, verzekeringen en kredieten, die gedurende een periode van acht weken worden uitgezonden.

De HBC & VCN Summerschool webinars worden gedurende de zomerperiode uitgezonden en starten steeds om 12.00 uur. Ze duren ongeveer 45 minuten. Per onderwerp kun je kiezen uit twee data om deel te nemen. Volg je vier geaccrediteerde webinars, dan kun je hiervoor drie SEH PE (B)-punten krijgen.

De onderwerpen

Adviseurs kunnen kiezen uit de volgende webinars:

  1. Zo regel je een moeilijke hypotheek (+ PE)
  2. Meer mogelijkheden voor ondernemers (+ PE)
  3. (Advies)kansen in een veranderende hypotheekmarkt (+PE)
  4. Duurzaamheid voor de komende decennia (+ PE)
  5. De voordelen van consumptief krediet (+ PE)
  6. Preventief ondernemen
  7. Verzekerbare opties bij verduurzaming & vergrijzing

Kosten deelname

Klik hier voor inschrijven en meer informatie over de webinars. De kosten van de Summerschool bedragen slechts 60 euro voor zeven webinars. De gehele opbrengst komt ten goede aan het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS. Wil je in aanmerking komen voor SEH PE-punten, dan geldt voor alle deelnemers een vaste toeslag van 25 euro.

Voor VIP-leden van HBC en de aangesloten kantoren van VCN is inschrijven gratis. Beide groepen worden hierover persoonlijk geïnformeerd per mail.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.