Sucsez heet nu Heilbron

0

Vanaf 1 juni draagt onafhankelijk verzekeringsadviseur Sucsez uit Reeuwijk de naam Heilbron. Vorig jaar zijn Sucsez en de Heilbron Groep uit Doetinchem gaan samenwerken en dat leidt nu tot de naamsverandering.

Vorig jaar besloten de twee hun krachten te bundelen. Directeur Bas van Twillert: “Sucsez als grootste onafhankelijke zorgverzekeringsspecialist van Nederland en Heilbron als vertrouwde partij op het gebied van schade- en verzuimverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Een mooie samenwerking, want we vullen elkaar goed aan. Gecombineerd kunnen wij namelijk nog meer voor onze relaties betekenen. Voor de duidelijkheid communiceren wij voortaan vanuit één naam”

Persoonlijke benadering

Van Twillert: “Onze expertise en ons werkgebied worden dus uitgebreid, maar onze service, voorwaarden en persoonlijke benadering blijven als vanouds. Met het samengaan kunnen particulieren en bedrijven in Reeuwijk nu ook terecht voor bijvoorbeeld sociale verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De naamswijziging voor het advieskantoor heeft geen consequenties voor de 24-uurs bereikbaarheid en het telefoonnummer. Onze dienstverlening blijft gericht op het in kaart brengen van risico’s en het gezamenlijk kijken hoe men deze risico’s kan verminderen, voorkomen of verzekeren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.