Sucsez Groep neemt MultiSafe over

0

De Sucsez Groep heeft de Multisafe Groep overgenomen. Met advieskantoren in De Lier (Van den Ende) en Geldermalsen (D&D Advies), beursmakelaar MultiCover en assuradeurenbedrijf Safe Assuradeuren, versterkt Sucsez hiermee de positie in het midden, oosten en westen van Nederland.

De Sucsez Groep, bestaande uit de bedrijven Heilbron, Mandaat, Upiva en De Verzuimeconoom, ging na de fusie in 2017 (Heilbron en SUCSEZ) verder op zoek naar verbreding van het aanbod en versterking van de organisatie als geheel. Eind 2017 werd ook al Lands Advies uit Beverwijk overgenomen. Met de integratie van MultiSafe ontstaat een organisatie van bijna 300 medewerkers over 10 vestigingen en een omzet van ruim 40 miljoen euro.

Nieuwe klantbenadering

MultiSafe is altijd een voorloper geweest op het gebied van abonnement-advies. Michael Mackaaij, directievoorzitter van Multisafe: “Klanten passend verzekerd krijgen en houden is de kern van onze dienstverlening. In de afgelopen jaren hebben wij vastgesteld dat onze schaalgrootte, hoewel top-50 van Nederland, niet langer voldoende is om succes in de toekomst te garanderen. Met de Sucsez Groep hebben wij een ambitieuze partner gevonden die naar onze mening het beste past bij de marktbenadering en organisatie van MultiSafe.”

Met het zittende management bij Multisafe wordt de samenvoeging van de verschillende bedrijven verder vorm gegeven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.