Stultiens en Van Dijk versterken directie Welten

0

Opleider en detacheerder Welten heeft per 1 november haar C-level-directie verstevigd met de komst van COO Jasper Stultiens (rechts) en CMO Joost van Dijk (links).

“Samen met CEO Chris Baelemans (midden) en het huidige team van Welten bouwen zij de komende vier jaar de organisatie uit naar 1.000 plus externe professionals en een jaarlijkse concernomzet van 150 miljoen euro. Bovenop de autonome groei is dit team verantwoordelijk voor de implementatie van de buy & build-strategie waarop met de komst van aandeelhouder en investeerder One Two Capital is ingezet. Dit leidt versneld tot een versteviging van het marktleiderschap in de ontwikkeling en bemiddeling van financiële professionals”, aldus Welten.

Jasper Stultiens

Stultiens bekleedde de afgelopen 17 jaar functies in de board bij Yacht, Tempo Team, Boemer Rental Services Group en de My Micro Group. Hij gaat zich richten op het excellent maken van de operatie en bedrijfsvoering van de bedrijven in de groep alsmede de integratie van nieuwe ondernemingen.

Joost van Dijk

Van Dijk bekleedde de afgelopen 15 jaar commerciële en einddirectierollen bij detacheerders BMC, Aethon en Abilitec. Hij gaat zich richten op de versteviging van de positionering, integratie van merken, waarde-optimalisatie en platformontwikkeling voor opdrachtgevers en professionals.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.