Straco neemt Welten Groep over van One Two Capital

0

De Belgische private equity groep Straco heeft per 30 december 2022 Welten Groep overgenomen van One Two Capital. Chris Baelemans (foto), CEO van Welten Groep: “We hebben met de ondersteuning van One Two Capital een versnelde groei doorgemaakt en zijn een toonaangevende finance detacheerder en opleider in Nederland.” Tot de Welten Groep behoren detacheerders Welten, Bold People en Carrierecafe en financieel opleidingsinstituut Dukers & Baelemans.

Baelemans: “Nu we een winnend opleidings- en detacheringsmodel voor de financiële sector in Nederland hebben ontwikkeld, willen we onze dienstverlening verder verbreden en zoeken we actief naar aanpalende markten. Zo blijven we bouwen aan de meest inspirerende finance community in Nederland. Naast banken, verzekeraars en pensioeninstellingen matchen we financieel talent in toenemende mate aan organisaties in het publieke domein. Door daarbovenop ook internationaal te groeien, bieden we onze finance professionals nog meer carrièreperspectief. Straco helpt ons die internationale droom te verwezenlijken.”

Groeibriljanten

Maarten Peers, Managing Partner van Straco: “We zoeken heel gericht naar groeibriljanten als Welten in de Europese markt. De groei en ontwikkeling die Welten de afgelopen periode heeft laten zien, is indrukwekkend. We geloven in de strategie van de onderneming en staan volledig achter de ambitie en groeiplannen van het management van Welten. De overname markeert onze tweede grote transactie in Nederland in 2022. Naast de internationale uitbreiding van Welten willen we ook serieus inzetten op de verdere digitalisering van de business en eveneens de verbreding van onze diensten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.