Stomdronken Anouk reclamestunt

0

“Het was een grapje”, dat laat de Haagse zangeres Anouk op haar Facebookpagina weten. Online werden deze week al verschillende filmpjes verspreid waarin Anouk te zien is op een wild feestje tijdens Koninginnedag waarop ze in beschonken toestand haar songfestivalnummer Birds zingt. Maar zo zegt Anouk nu: “Eén van mijn wensen is altijd geweest, om een keer in een ‘Even Apeldoorn Bellen-commercial te spelen. “

“Tot mijn grote verbazing werd ik vier weken geleden gebeld of ik daar aan mee wilde werken. Ik heb natuurlijk ja gezegd. Vooral omdat Paul Meijer, die een aantal van mijn favoriete ‘Even Apeldoorn Bellen’-commercials heeft gemaakt, het ging regisseren. Wat een man. Hij is die echte rockster!”

 In de commercial is een hotelkamer zichtbaar, waar duidelijk een feest heeft plaatsgevonden. Het feest is inmiddels al even afgelopen en de hotelkamer is niet meer is wat hij is geweest. Dan gaat de telefoon. Anouk komt moeizaam overeind en neemt de telefoon op. Dan wordt duidelijk dat er iets niet helemaal goed gaat en dat ze het Eurovisie Songfestival heeft gemist.

“De opname dagen waren een groot feest. ik heb in tijden niet meer zo gelachen. Tijdens de shoot heb ik een paar filmpjes opgenomen, want het leek mij te grappig om die online te gooien, en te kijken wat er zou gebeuren.  Dat heb ik geweten. Het spijt me dat ik jullie in de maling heb genomen maar het was te leuk om het niet te doen. Oh ja, niet boos zijn op Arie. Ik houd van mijn Judas :-)” aldus Anouk op facebook.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.