Stichting Starter op woningmarkt

0

Stichting Starter zet zich in voor starters op de woningmarkt. Ze heeft zich ten doel gesteld de starters de mogelijkheid te geven via het Starterscafé zich te laten voorinformeren en hiermee stabilisatie op de starterswoningmarkt te creëren.

Stichting Starter maakt zich hierover zorgen. Al enkele jaren is het internet de grootste informatiebron, maar tegelijkertijd is deze ook vervuild met gedateerde gegevens. De behoefte aan objectieve informatie onder starters is erg groot. Stichting Starter pleit voor één centraal en objectief informatiepunt.

Het organiseren van een lokaal Starterscafé is een effectief instrument om direct in contact te komen met starters. Belangrijkste voordelen om dit in samenwerking met Stichting Starter te doen: Sichting Starter heeft door haar ervaring een uitgelezen plan van aanpak en projectorganisatie die u, als organiserend intermediair in uw regio, veel tijd bespaart. U haalt bovendien veel expertise in huis op het gebied van startersbenadering. De combinatie met deze expertise alsmede de laagdrempelige uitstraling van Stichting Starter bezorgt u gegarandeerd een groot aantal (potentiële) klanten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.