Stichting LEF trekt het land in

0

Het jaarlijks symposium van de Stichting LEF wordt een tour door het land met meerdere regionale bijeenkomsten. Hiermee wordt de reistijd van de docenten verkort en de organisatiedruk beter gespreid.

Volgens LEF vinden de meeste adviseurs het erg leuk om collega gastdocenten te spreken en ‘live’ te horen hoe het met de stichting gaat en wat de plannen zijn. “Dit willen we graag behouden, maar dan zonder het bezwaar van reistijd en een relatief grote ruimte, die hier voor nodig is. En het behoorlijke tijdsbeslag dat voor de organisatie nodig is”, aldus LEF.

De bijeenkomsten zijn in het voorjaar. Volgens de huidige plannen worden deze bijeenkomsten georganiseerd in Amsterdam, het zuiden en noordoosten van het land en bij voldoende belangstelling komt er wellicht nog een vierde locatie in het land bij.

Nieuw lid Comité van Aanbeveling

Georgette Fijneman, directeur Inkomen Achmea, is onlangs toegetreden tot het Comité van Aanbeveling (CvA) van Stichting LEF. Zij neemt het stokje over van Jack Hommel (foto).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.