Steuntje-in-de-rug verzekering

0

Sinds deze maand is bij Independer de Steuntje-in-de-rug verzekering af te sluiten. Hierbij krijgt de verzekerde eenmalig 10.000 euro uitgekeerd als hij of zij ernstig ziek wordt. Dit bedrag kan worden uitgegeven aan zaken die verzekerde op dat moment belangrijk vindt.

Op deze manier heeft de verzekerde die ernstig ziek wordt een vangnet voor bijvoorbeeld de kosten van het onbetaalde zorgverlof van een partner, aanpassingen in het huis of extra opvanguren voor de kinderen. Maar met het steuntje-in-de-rug op vakantie gaan met het hele gezin mag ook.

Aanvragen kan tot en met het 70e levensjaar. De maandpremie verschilt per leeftijd. Een online gezondheidsverklaring is onderdeel van de aanvraag en tussen het afsluitmoment en verzekerd zijn, zit een wachttijd van 90 dagen. Kinderen zijn gratis meeverzekerd, voor een eenmalige uitkering van 5.000 euro. Er moet wel aan alle voorwaarden zijn voldaan om in aanmerking te komen voor een uitkering.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.