Stephanie Hottenhuis geen commissaris ASR

0

Stephanie Hottenhuis heeft zich eind vorige week teruggetrokken als kandidaat-lid voor de Raad van Commissarissen van ASR Nederland. Zij heeft hiertoe besloten vanwege het aanvaarden van een nieuwe bestuursfunctie met een mogelijk risico van tegenstrijdige belangen.

De Raad van Commissarissen van ASR Nederland zocht een commissaris van buiten de sector die met een frisse blik en andere ervaringen zou kunnen bijdragen aan het bepalen van de strategie van de onderneming. In Stephanie Hottenhuis werd de juiste kandidaat gevonden. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het besturen van beursgenoteerde bedrijven, klantgerichtheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Arcadis

Van 2012 tot begin maart 2018 was Stephanie Hottenhuis lid van de Raad van Bestuur van advies- en ingenieursbureau Arcadis. Sinds 1996 is zij daar werkzaam geweest in diverse managementposities in Europa en Azië. Voor haar benoeming in de Raad van Bestuur was zij verantwoordelijk voor de Europese activiteiten van Arcadis buiten Nederland. Bij Arcadis was zij onder andere verantwoordelijk voor diverse overnames en integratieprocessen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.