Steeds meer zakelijke cyberdekking in standaardaanbod verzekeraars

0

In het afgelopen coronajaar nam het aantal cyberaanvallen sterk toe; mede als gevolg van het vele thuiswerken. Verzekeraars spelen daar op in door steeds meer en uitgebreidere cyberdekkingen en polissen aan te bieden aan de mkb ondernemer. Eén verzekeraar (Univé) heeft zelfs cyberdekking standaard opgenomen in de zakelijke Aansprakelijkheidspolis en de goederenverzekering.

Dit en meer blijkt uit de Special Edition‘Zakelijke verzekeringen’ van MoneyView. De onderzoekers vergeleken voor deze Special de voorwaarden van vier soorten zakelijke schadeverzekeringen voor het mkb, mede in de context van de coronacrisis en met name gericht op bedrijven actief in de zakelijke dienstverlening.

Vijf sterren

MoneyView heeft in de Special Edition ook de Product Rating bekend gemaakt en vijf sterren uitgereikt aan de beste verzekeringen in verschillende categorieën.

  • Vijf sterren voor voorwaarden Aansprakelijkheid voor Bedrijven (mkb): Interpolis Aansprakelijkheid;
  • Vijf sterren voor voorwaarden Rechtsbijstand voor bedrijven (mkb): Interpolis Rechtsbijstand en Univé Rechtshulp Verzekering Bedrijven mkb;
  • Vijf sterren voor voorwaarden Inventaris en goederenverzekering voor bedrijven (mkb): ASR Inventaris en goederen;
  • Vijf sterren voor voorwaarden Gebouwenverzekering voor bedrijven (mkb): Interpolis Gebouwenverzekering.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.