Startschot Adfiz Prestatie Onderzoek

0

Adviserend Nederland kan zich weer uitspreken over de samenwerking met aanbieders. Hiertoe worden vanaf morgen wekelijks een aantal adviseurs door onderzoeksbureau CYS uitgenodigd om aan het Adfiz Prestatie Onderzoek 2020 deel te nemen.

Al meer dan 20 jaar beoordelen onafhankelijk financieel adviseurs via de brancheorganisatie de performance van verzekeraars op uiteenlopende criteria, waaronder deskundigheid en meedenken van medewerkers, gemak en kwaliteit van claimafhandeling, snelheid en kwaliteit van aanvragen en mutaties en samenwerking ten behoeve van goede en efficiënte klantbediening. Het nieuwe onderzoek gaat van start met de beoordeling van aanbieders in de volgende productcategorieën:

Zakelijk: Schade – Inkomen – Pensioen
Particulier: Schade – Leven – Hypotheek – Zorg

Actuele thema’s

Net zoals de afgelopen jaren onderzoekt Adfiz ook dit jaar de samenwerking met aanbieders op enkele belangrijke actuele thema’s. Die uitvraag volgt later dit jaar apart. De prijswinnaars van het Prestatie Onderzoek worden bekend gemaakt tijdens de traditionele Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst in januari. Bij de editie 2019 konden wegens ‘methodologische onregelmatigheden’ in de respons geen prijzen worden toegekend in de branches Particulier ORV en Zakelijk Inkomen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.