Starter krijgt aanvangskorting bij Movir

0

Startende professionals die korter dan 3 jaar zelfstandig zijn ontvangen niet langer een starterskorting bij Movir, maar krijgen in plaats daarvan voortaan eenmalig een aanvangskorting voor zelfstandige professionals bij het afsluiten van een Beroeps-AOV.

Met deze aanpassing wil de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar de aov aantrekkelijker maken voor medici, zakelijk professionals en ondernemers. Iedere zelfstandige medisch of zakelijk professional ontvangt nu bij het afsluiten van een Beroeps-AOV eenmalig de aanvangskorting.

Om de aanvraagprocedure te versnellen en een mogelijke toetredingsdrempel weg te nemen, schaft Movir ook de standaard medische keuring af. Deze keuring maakte onderdeel uit van de aanvraag als de verzekerde 50 jaar of ouder was en het totaal verzekerde dagbedrag 145 euro of meer.

Soepel&Zeker AOV

Voor onder andere een aantal detaillisten, exploitanten van o.a. lunchrooms en hotels, aannemers en opzichters past Movir de premie van de Soepel&Zeker AOV aan. Voor nieuwe verzekerden tot 44 jaar gaat de premie omlaag. Voor nieuwe verzekerden vanaf 44 jaar gaat de premie omhoog.

Tandartsverzekering

Jonge, pas afgestudeerde tandartsen met een eigen praktijk, kunnen bij Movir een Tandartsverzekering afsluiten. Is een tandarts jonger dan 40 jaar en vraagt hij binnen twee jaar na afstuderen een Beroeps-AOV aan, dan vraagt Movir tot een verzekerd dagbedrag van 77 euro geen medische waarborgen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.