Speciale verkoopwebsite voor woning

0

Wie de verkoop van zijn woning extra wil promoten kan terecht op de site ‘Promoot Het Zelf’. De verkoper kan er op simpele wijze zijn eigen website bouwen die de desbetreffende woning in de kijker plaatst.

Als de verkoper niet zelf zijn site wil of kan opzetten, kan dit door de initiatiefnemers achter de site, M.vd.Elzen Online Solutions, worden overgenomen. “Bovendien meldt ‘Promoot Het Zelf’ uw webstek onmiddellijk aan bij de belangrijkste zoekmachines. Ook worden de voornaamste social media websites betrokken bij het verkopen van de woning. Op die manier kunnen ook vrienden, familie en kennissen hun steentje bijdragen, waardoor de zichtbaarheid van de verkoop aanzienlijk hoger ligt in vergelijking met een traditionele verkoop”, aldus het bedrijf.

“Verder is er ook de mogelijkheid om raam- of verkoopposters te laten ontwerpen, volledig conform aan de stijl van de website. Daarnaast kiest u zelf een geschikt webadres, e-mailadres, de kleuren van de website en opteert u al dan niet voor de opvallende melding van uw open huis. Tot slot kan er zelfs een professionele promotievideo van uw woning gemaakt worden.”

Een eigen verkoopwebsite is mogelijk vanaf 99 euro.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.