Special Kansen & Visies 2022

0

InFinance sluit het jaar traditioneel af met de special Kansen & Visies. Met een keur aan m/v/x experts, marktpartijen, brancheorganisaties en adviesketens blikken we terug op het afgelopen jaar en er worden plannen ontvouwd voor het nieuwe jaar. Welke zaken gaan in 2022 uw dagelijkse adviespraktijk raken op het gebied van hypotheken, verzekeren, inkomen, pensioen én klantbeheer?

De hypotheekkantoren hebben opnieuw een hectisch jaar achter de rug en ook volgend jaar zal de werkdruk hoog blijven, lezen we tussen de regels door. Het afnemende aantal nieuwe hypotheken zal opnieuw worden gecompenseerd door de vele aanvragen voor woningverbetering, verduurzaming van de woning en oversluitingen om de maandlast te verlagen. Het thuiswerkadvies heeft werkgevers en werknemers aan het denken gezet. Het hybride werken wordt in steeds meer bedrijven de norm. Mensen verblijven dus vaker in hun woning en dan willen ze er lekker comfortabel bijzitten.

Actief klantbeheer

Ook een deel van uw klanten wil comfortabeler wonen en werken. Denkt die klant als eerste aan u bij verbouwplannen en woningverduurzaming? Kent de klant u nog en kent u de klant nog? Bij geen volmondig ‘ja’ op een of meer van deze vragen, wordt Actief Klantbeheer voor u hét thema voor 2022. De bestaande klantportefeuille is als een ruwe diamant die glans geeft als hij op de juiste manier wordt geslepen. Het wiel hoeft u niet opnieuw uit te vinden. In deze editie komen verschillende tools en aanbieders voorbij die u daarbij kunnen helpen.

Bekijk hier de digitale editie van de InFinance special Kansen & Visies 2022.

 

Namens de redactie wens ik u een gezond, onbegrensd en succesvol 2022.

Alex Klein

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.