Sonja Cats (Adfiz) wint DNA Award

0

Sonja Cats, Hoofd Ledenzaken bij Adfiz, is uitgeroepen tot ‘Verenigingstalent van 2020’. Leden van De Nederlandse Associatie konden tijdens de Week van de Vereniging stemmen op een van de drie finalisten. Naast Cats waren dat Anne Berrevoets (EAIE) en Juul Smeets (LTO Noord).

De jury van de DNA Awards was op zoek naar een talent dat slagvaardig en vooruitstrevend is, stappen heeft gezet naar duurzame vernieuwing, een sprong heeft gemaakt in het balanceren op inhoud/proces en relatie en bovenal leden en stakeholders op verrassende manieren weet te verbinden.

Juryrapport

In het juryrapport wordt Cats als volgt omschreven: “Zij is in deze vereniging de spil in de versnelde ontwikkeling naar digitaal werken en heeft er onder meer aan bijgedragen dat de vereniging een professioneel georganiseerde, digitale ALV kon houden. De lijst van zaken waar zij impact op heeft is lang en goed omschreven en de aanbeveling uitbundig. Dat gaf mede de doorslag.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.