Soelimen Lafkiri commercieel directeur DIAS Software

0

DIAS Software heeft Soelimen Lafkiri (foto) aangetrokken als commercieel directeur. “Met komst krijgen we veel ervaring aan boord om onze groeiambities te realiseren”, zegt algemeen directeur Fred Lingg. Lafkiri heeft bij verschillende softwarebedrijven gewerkt, als laatste bij Unit4.

“Wij hebben de ambitie om de meest dominante partij in de markt te worden. Wij zien groeimogelijkheden bij zowel provinciaal intermediairs als bij volmachtkantoren. En die groeiambitie maken wij waar, door met innovatieve software adviseurs in staat te stellen hun dienstverlening aan klanten te optimaliseren met één systeem voor alle activiteiten”, zegt Lingg.

Webbased applicatie

“We zijn vergevorderd met de naadloze overgang van het huidige DIAS naar een volledige webbased applicatie, inclusief hypotheekadvies en adviseurs- en klantportaal. Klanten kunnen nu al direct instappen op deze compleet nieuwe omgeving. Daarmee bieden we een omgeving aan die volledig toekomstbestendig is”, zegt Lingg aan. “In het nieuwe adviseursportaal kan de adviseur vergelijkingen maken zonder daarvoor verschillende extranetten te raadplegen, adviesrapporten samenstellen en de administratie volledig digitaal afhandelen. Het klantportaal is om klanten volledig inzicht te geven in de gesloten verzekeringen, schadeafhandeling en het doorgeven van mutaties. Daarmee krijgt de adviseur dus ook een ‘tool’ in handen om zijn klanten nog meer aan zich te binden. Bovendien gaan we onze hypotheeksoftware meer integreren, waardoor nog meer werk van de adviseur via workflows geautomatiseerd wordt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.