Söderberg voegt Conceptbenefits toe

0

Söderberg & Partners heeft een belang genomen in Conceptbenefits, dat zich sinds dit voorjaar met een employee benefits concept richt op de kleinzakelijke markt. Met de overname van de small business pensioenportefeuille van AON werd de eerste stap gezet om het concept verder invulling te geven.

Het in Amsterdam gevestigde Conceptbenefits is opgericht door André Rog en Carlo Martina, die als voormalige aandeelhouders van Flexis Groep nauw betrokken waren bij de integratie van de pensioen- zorg- en inkomensportefeuille van de Unirobe Meeύs Group in de AON organisatie. Zij willen in de nabije toekomst meerdere overnames van kleinzakelijke portefeuilles doen om daarmee het benodigde volume te realiseren en andere vormen van dienstverlening toe te voegen aan hun employee benefits concept. Om deze groei te kunnen versnellen is Conceptbenefits nu aangesloten bij het Nederlandse netwerk van Söderberg & Partners.

Söderberg & Partners Nederland

De Zweedse onderneming heeft in de afgelopen twee jaar in Nederland een sterk partnernetwerk opgebouwd van gevestigde verzekerings- en pensioenadviesbedrijven, zoals Montae & Partners, Herenvest Groep, Expat Mortgages, Kröller Boom en de financial planning tool MijnGeldzaken.nl. Het platform Söderberg & Partners Netherlands Services levert technologie en persoonlijk advies om de groei van deze bedrijven te ondersteunen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.