Söderberg slaat slag in Friesland

0

Het Scandinavische Söderberg & Partners (S&P) neemt een belang in het in Friesland gevestigde adviesbedrijf Van Campen & Dijkstra (VCD) én het op te richten co-volmacht bedrijf dat nog dit jaar operationeel zal zijn.

De VCD-kantoren zijn actief op het gebied van verzekeren, hypotheekadvies en bancaire zaken via RegioBank. Van Campen & Dijkstra werd in 2020 nog door vakblad VVP als het klantvriendelijkste assurantiekantoor van Friesland bekroond. Het nieuwe partnership is nog wel onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM.

Job Steenland, eigenaar Van Campen & Dijkstra: “Ons bedrijf is door de jaren heen flink gegroeid door een strategie van autonome groei, ontwikkeling en overnames van lokale portefeuilles. In 2021 voegt VCD daar, mede door de toetreding van S&P als aandeelhouder, een volmachtbedrijf aan toe.” Het nieuwe volmachtbedrijf – volgens het model van S&P participatie Centraal Volmacht Bedrijf (CVB) – wordt op dit moment ingericht.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.