Söderberg & Partners neemt minderheidsaandeel in Risk

0

Söderberg & Partners is minderheidsaandeelhouder geworden van insurtech serviceprovider Risk. Harm Vollmuller, CEO van Risk Groep: “Samen gaan we de komende jaren versnellen in het online en offline distribueren van financiële producten. Het partnership maakt het mogelijk om de beste software en dienstverleningsconcepten te kunnen blijven bouwen voor assurantieadviseurs, volmachtbedrijven, vergelijkingssites en bedrijven die verzekeringsproducten naast hun hoofdproduct verkopen.”

“We zochten een internationale minderheidsaandeelhouder die ons businessmodel goed begrijpt, goed is voor onze 140 collega’s, die het belang van IT volledig onderschrijft, gericht is op de lange termijn en ons helpt bij de verdere groei. In Söderberg & Partners hebben nieuwe aandeelhouder is gevonden”, zegt Vollmuller.

Volmachtbedrijf

Peter Schokker, medeoprichter van Risk: “Ook vanwege ons volmachtbedrijf zijn we bijzonder blij met onze nieuwe aandeelhouder. De voortdurende consolidatie bij zowel verzekeraars als volmachtbedrijven stelt ons voor nieuwe vraagstukken. Groot is zeker niet altijd beter, maar veel vraagstukken kunnen alleen in een groter verband beantwoord worden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.