Söderberg & Partners neemt belang in RIVEZ

0

Söderberg & Partners, in Zweden en Scandinavië groot op het gebied van pensioenadvies en verzekeringsdiensten voor bedrijven, heeft een aanmerkelijk belang genomen in RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer.

RIVEZ is een allround assurantie-advieskantoor dat particulieren, MKB-ondernemers, grote bedrijven, instellingen en gemeenten van dienst is met een breed assortiment verzekeringsproducten, risicobeheeroplossingen en andere financiële diensten. Wiljon Schepers heeft RIVEZ in 1997 opgericht als verzekeringskantoor in Helmond en mede-eigenaar Gerard Groot kwam in 2007 bij het bedrijf. Er werken 70 werknemers, verspreid over vijf locaties in het Zuidoosten van ons land en een jaaromzet van ruim 8 miljoen euro. Met het volmacht bedrijf RIVEZ Assuradeuren sluit RIVEZ maatwerk- en standaard verzekeringsproducten af voor eigen klanten en aangesloten tussenpersonen.

Söderberg & Partners heeft ervaring in de MKB-markt en het middelgrote zakelijke segment. RIVEZ hoopt door deze stap te profiteren van die kennis en samen met de nieuwe partner te groeien in de regio. RIVEZ kan via de nieuwe partner actief te worden op de snelgroeiende markten van pensioencommunicatie en financiële planning.

Söderberg & Partners

In Nederland wil Söderberg & Partners haar positie verbreden en op langere termijn een sterk lokaal netwerk van ondernemingen in de Nederlandse verzekerings-, pensioen- en financieel adviesmarkt opbouwen. Naast RIVEZ bestaat Söderberg & Partners in Nederland uit de oprichters Floreijn en Montae en het platform Söderberg & Partners Netherlands Services. Dit laatstgenoemde bedrijf levert technologie en persoonlijk advies om de groei van de andere Nederlandse bedrijven van Söderberg & Partners te ondersteunen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.