Söderberg & Partners neemt belang in Proud Talents

0

Söderberg & Partners Nederland neemt een strategisch belang in Proud Talents. Vorige maand werd al een samenwerking met Proud Experts aangekondigd.

Martijn Reckman, managing partner bij Proud Talents: “De toekomst van werken verandert. Naast het vinden en ontwikkelen van het juiste talent, is het binnenhouden van medewerkers minstens even belangrijk. Aandacht, coaching en loopbaanplanning zijn hierin van essentieel belang. Persoonlijke aandacht, laagdrempelige communicatie, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden afgestemd op de doelgroep, dat is waar men in deze tijd steeds meer behoefte aan heeft. Echt weten wat iemand beweegt en hoe we betrokken collega’s binnenkrijgen en behouden.”

Recruitment partner

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners: “We zijn heel blij met Proud Talents binnen ons partnernetwerk. Voor de toekomst van ons vak is het aantrekken en behouden van talent essentieel. Proud Talents wordt hiermee onze strategische recruitment partner en adviseur. We starten met een online platform dat talenten en partners onderling met elkaar verbindt. Verder komt er een centrale plek waar vacatures worden geplaatst en beheerd én een Söderberg & Partners Academy waarin traineeships worden aangeboden en talenten worden voorzien van de benodigde WFT’s met aanvullende vakgerelateerde opleidingen. Hiermee bieden ze nog meer toegevoegde waarde aan onze partners en zorgen we voor het juiste talent op het juiste moment.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.