Söderberg neemt belang in Kröller Boom

0

Opnieuw heeft Söderberg & Partners een belang genomen in een groot Nederlands adviesbedrijf. Dit keer is het in Amersfoort gevestigde Kröller Boom gezwicht voor de avances van het Zweedse bedrijf, dat inmiddels participeert in diverse prominente Nederlandse adviesbedrijven.

Kröller Boom behoort in Nederland tot de grotere assurantiemakelaars op het gebied van Corporate Risk en Human Capital voor middelgrote bedrijven in de ICT, media, retail, groothandel, industrie en zakelijke dienstverlening. Het Nederlandse netwerk van Söderberg & Partners bestaat naast Kröller Boom uit deelnemingen in Montae & Partners, RIVEZ, Herenvest Groep, Herenvest Corporate, Expat Mortgages en de financial planning tool MijnGeldzaken.nl. Het bedrijf Söderberg & Partners Netherlands Services levert technologie en persoonlijk advies om de groei van deze Nederlandse bedrijven te ondersteunen.

Beste match

“In onze zoektocht naar een goede strategische partner bleek al vrij snel dat de gesprekken die wij met Söderberg & Partners hebben gevoerd, de beste match voor ons zouden opleveren. Qua marktsegment en klantadvisering vormen wij een perfecte combinatie”, zegt Dick Wouters, algemeen directeur en eigenaar van Kröller Boom, in een toelichting. “Söderberg & Partners stimuleert de bedrijven waarin zij participeert om hun groeiambities zoveel mogelijk op te rekken en grenzen te verleggen. Dit geeft ons team een geweldige motivatie om onze positie te versterken en ook nieuwe markten te gaan veroveren.”

AFM en DNB moeten nog wel hun goedkeuring geven aan de participatie in Kröller Boom.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.