SNS Bank biedt nu ook zorgpolis aan

0

SNS Bank biedt klanten vanaf nu ook een zorgverzekering aan. De bank zal de Zorg-op-maatpolis van CZ aanbieden met een collectiviteitkorting van 8% op de basisverzekering. De bank biedt verder drie aanvullende verzekeringen: Gezin Goed, Gezin Beter en Gezin Best. Met deze korting komt de basispremie uit op 97,15 euro per maand. Op de aanvullende verzekeringen krijgen klanten van SNS Bank 10% korting.

Met de introductie van de Zorg-op-maatpolis breidt SNS Bank het verzekeringsassortiment verder uit. Ton Timmerman, directeur Advies SNS Bank: “Bij een zorgverzekering kijken consumenten, naast de dekking, heel bewust naar de kosten. Kijk maar naar de hevigheid van de discussie over de toekomstige zorgpremie.”

De aanvullende verzekeringen hebben specifieke vergoedingen voor klanten van SNS Bank. Bijvoorbeeld extra kraamzorg, fysiotherapie en orthodontie tot 18 jaar. Klanten die kiezen voor de Zorg-op-maatpolis worden klant bij CZ, maken gebruik van de service van CZ en declareren ook rechtstreeks bij CZ.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.