Snelle groei HypotheekAdvies.nl

0

Twee maanden na de introductie van de website HypotheekAdvies.nl hebben zich 350 adviseurs aangesloten. Dit overtreft de verwachting van de initiatiefnemers.

Al bij de introductie op 1 oktober werd een snelle groei verwacht van 150 naar 300 aangesloten adviseurs. Paul van der Meijs, directeur van moederbedrijf Holland Hypotheek Groep: “Het enthousiasme blijkt nog groter dan verwacht, inmiddels zijn er 350 aangesloten. We zijn blij dat adviseurs de meerwaarde zien van een platform waarop ze zich persoonlijk kunnen profileren. Uit een recente enquête blijkt dat het voor onze adviseurs nóg persoonlijker mag. Daarom gaan we het aantal kenmerken de komende periode verder uitbreiden. Uiteindelijk wil je de allerbeste match tussen adviseur en consument.”

Afspraakverzoeken

“De persoonlijke aanpak werkt ook voor consumenten, die in vrijwel alle afspraakverzoeken hun adviesvraag uitgebreid toelichten”, zegt Van der Meijs. “Consumenten die via ons een afspraak maken, hebben een concrete adviesbehoefte en delen die nog vóór de daadwerkelijk afspraak met de adviseur van hun keuze. Dat is heel anders dan bij veel andere leadpartijen. Daar realiseren consumenten zich vaak niet eens dát ze door een adviseur worden benaderd, laat staan door welke.”

Bezoekersaantallen

De komende maanden zal HypotheekAdvies.nl zich vooral gaan richten op het verder laten groeien van de bezoekersaantallen. Van der Meijs: “De sterke domeinnaam en SEO-activiteiten zorgen ervoor dat de website op een aantal zoektermen nu al hoog op de eerste Google pagina prijkt. Die positie zullen we de komende maanden verder versterken.”

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
FacebookTwitter en/of LinkedIn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.