SnappCar in zee met Allianz

0

Allianz en autodeelwebsite SnappCar hebben een verzekering ontwikkeld die de schaderisico’s tijden de huurperiode dekt. SnappCar: “We hebben gekozen voor Allianz om ook internationaal altijd een goede verzekering te kunnen garanderen.” Tot nu toe werkte de autodeler samen met Centraal Beheer.

Via SnappCar kunnen particulieren hun auto verhuren aan andere particulieren. Het is dus vergelijkbaar met andere sharingsites als Airbnb.

Jörg Weber, verantwoordelijk voor Digital & Affinities in de Board of Management van Allianz Benelux, legt uit dat de samenwerking met SnappCar een logische stap is voor de verzekeraar: “Naast de ontwikkelingen op het gebied van telematica en (semi)zelfrijdende auto’s, zien we carsharing als een van de belangrijkste drijfveren voor veranderingen in de autoverzekeringsbranche. Deze samenwerking is een stap op weg naar toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen, iets waar we ons graag voor inzetten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.