Sla-je-slagdagen bij Goudse

0

De Sla-je-slagdagen: zo heet de nieuwe actie van de Goudse makelaar Boer Makelaardij om verkopers van huizen de kans te bieden om hun woning succesvol te verkopen. ,,De actie houdt in dat de vraagprijs van deelnemende woningen gedurende drie dagen wordt verlaagd tot een absolute bodemprijs”, aldus Robert Roos van Boer Makelaardij. 

Bij alle deelnemende woningen wordt de prijs verlaagd tot minimaal vijftien procent onder de huidige vraagprijs. ,,De prijsverlaging wordt niet doorgevoerd op funda! Wel wordt de hoofdfoto van de deelnemende panden voorzien van een banner waarop duidelijk zichtbaar is, dat de prijs met minimaal vijftien procent is verlaagd tijdens de sla-je-slagdagen. Hierdoor weten de kopers dat zij tijdens deze dagen, van 31
mei tot en met 4 juni, de laagst mogelijke prijs voor de woning betalen en dat er niet verder onderhandeld kan worden. Kopers kunnen dus echt alleen op de aangegeven drie dagen een woning voor het lage bedrag kopen!”

Boer Makelaardij, bekend van lopende acties zoals Welkominhetweekend.nl, Woningtreintje.nl, de Vrij op Naam
aktie, Woningruil via Funda.nl ontwikkelde als initiatiefnemer deze Sla-je-slagdagen- actie samen met Dupree Makelaars, Slingerland Makelaardij, Alpha Makelaardij en Van ’t Hof Makelaardij. Roos:  ,,In de media
verschijnen steeds meer berichten dat de woningmarkt zijn dieptepunt zou hebben bereikt en dat kopers ‘hun slag gaan slaan’. Bijvoorbeeld stond vorige week in de Elsevier: ‘Sla uw slag, koop een huis’. Dat was vorige week de insteek van de coverstory van het weekblad Elsevier. In het artikel wordt gesteld dat de bodem van de huizenmarkt in zicht is. Door fors gedaalde prijzen en de lage rente zijn huizen nu goedkoper dan ze lange tijd waren, aldus NVM. Hier willen wij met deze  ‘sla je slag’ aktie dus ook op inspelen…”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.