SIVI maakt software en services inzichtelijk

0

De Nederlandse financiële dienstverlening kenmerkt zich volgens SIVI door een grote verscheidenheid aan software en services die het digitaal zakendoen faciliteren. Omdat dit het lastig maakt om het complete marktaanbod te overzien, publiceert SIVI een actueel overzicht van deze software en services.

Het overzicht van software en services voor digitaal zakendoen in de financiële dienstverlening geeft voor de verschillende ketenpartijen, domeinen en processen aan welke software en services beschikbaar zijn. Het overzicht wordt door het kennis- en standaardisatie-instituut maandelijks geactualiseerd. Op termijn wordt in het overzicht ook aangeven welke software en services de SIVI-standaarden ondersteunen.

Een keer per jaar controleert SIVI de opname van item in de lijst. Het kan dus voorkomen dat de actualiteit het overzicht inhaalt. Voor de meest actuele situatie wordt dan ook doorverwezen naar de website van de betreffende leverancier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.