Sitske Mauritsz directeur NN Bank Hypotheken

0

Bij Nationale-Nederlanden Bank volgt Sitske Mauritsz per 1 maart 2021 Monique Sueters op als directeur Hypotheken & Consumptief Krediet. Sueters wordt is per dezelfde datum benoemd als CEO van AZL, onderdeel van NN Group. AZL verzorgt de administratie van tientallen Nederlandse pensioenfondsen.

De nieuwe directeur Hypotheken & Consumptief Krediet van NN Bank, Sitske Mauritsz (foto), werkt sinds 1991 in de verzekeringsbranche. Ze is begonnen bij NOG Verzekeringen en is vervolgens tot 2015 bij Aegon in diverse directiefuncties werkzaam geweest. Sindsdien was ze als COO werkzaam bij VIVAT Schade & AOV. Na de overname van Vivat Schade door Nationale-Nederlanden begeleidt Mauritsz de migratie.

Voorsorteren op pensioenakkoord

Monique Sueters is sinds 2017 directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij NN Bank en verantwoordelijk voor commercie, product en distributie, operations & IT. In haar nieuwe functie volgt Sueters de huidige CEO van AZL, Maarten van der Tuin, op. Hij zet zijn carrière voort buiten NN Group.

Leon van Riet, CEO NN Life & Pensions en lid van de Managementboard van NN Group: “Met het pensioenakkoord op komst willen we met AZL een steviger positie innemen in het veranderende pensioenlandschap. Met de ervaring van Monique Sueters op het gebied van verander- en transitietrajecten en de brede pensioenkennis van AZL zal dit worden vorm gegeven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.