Silvia Onos nieuwe directeur Marketing & Innovatie bij DAS

0

Silvia Onos begint op 1 december als directeur Marketing & Innovatie bij juridisch dienstverlener DAS. Zij wordt verantwoordelijk voor alle marketing- en innovatiewerkzaamheden.

Onos werkt sinds 2016 bij DAS. Zij heeft zich vooral ingezet voor het meer centraal stellen van de klant en het verbeteren van de dienstverlening. Vanaf 2020 is zij verantwoordelijk voor de innovatie bij de verzekeraar. Zij werkte eerder bij Achmea.

Technologie en data

Onos gaat zich richten op het nog toegankelijker maken van juridische hulp voor consumenten en ondernemers door de inzet van innovatieve technologie en data. Daarnaast bouwt zij verder aan DAS als brede juridisch dienstverlener, waarin on-demand-hulp, preventie en abonnementen een grotere rol spelen. Het draait daarbij om het bieden van een passende oplossing voor de klant, in samenwerking met legal-techbedrijven, platformen en distributiepartners.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.