Sijtze Faber ontvangt Adfiz-oorkonde

0

Sijtze Faber is door Adfiz benoemd tot Lid van verdienste. Dat gebeurde al op 9 juni tijdens de Algemene Ledenvergadering, maar omdat Faber daar niet aanwezig kon zijn, toog Adfiz-voorzitter Roger van der Linden onlangs naar Nijeveen om hem alsnog de bijbehorende oorkonde uit te reiken.

Adfiz laat weten dat Sijtze Faber de benoeming heeft te danken aan zijn jarenlange inspanningen voor de vereniging op zowel landelijk als regionaal niveau. Bij de uitreiking van de oorkonde was ook Henk Mulderij jr. van het Adfiz-regiobestuur Groningen/Drenthe aanwezig.

Faber zelf is ‘bijzonder vereerd’ met deze erkenning van Adfiz: “Het lidmaatschap van een brancheorganisatie was voor mij altijd vanzelfsprekend. Daarbij moet ik vaststellen dat ik binnen Adfiz, en voorganger NBVA, altijd omringd werd door uiterst plezierige en kundige medewerkers en wellicht is dat de motivatie geweest om actief mee te doen.”

(foto: Adfiz) V.l.n.r.: Henk Mulderij jr., Sijtze Faber en Roger van der Linden

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.