Seminar informeert intermediairs over woningmarkt

0

Op 7 november organiseerde ING Excellent het online seminar ‘Politiek en de Woningmarkt’, waaraan 600 intermediairs hebben deelgenomen. Tijdens het seminar werden er veel vragen gesteld over het Lenteakkoord en het Belastingplan 2013. Uit de reacties bleek dat het intermediair er niet volledig van overtuigd is dat deze maatregelen de woningmarkt de benodigde rust gaan gegeven. 

ING Excellent, het opleidingsprogramma voor het intermediair, organiseerde het seminar naar aanleiding van het regeerakkoord van het nieuwe kabinet. Rob van Rooij, directeur Intermediair bij ING: “Met het seminar wil ING haar intermediairs meer inzicht geven in de gevolgen van het nieuwe beleid voor de woningmarkt en haar eindklanten. Veel intermediairs hebben behoefte aan meer informatie en duiding. De deelnemers ontvingen na afloop een nieuwsbrief met daarin een samenvatting van de gevolgen van het nieuwe beleid. Deze informatie kan men gebruiken om de eigen klantenkring te informeren.”

De deelnemers kregen vooraf een inlogcode en konden in hun eigen kantoor met collega’s het seminar volgen. Spreker was Chris Baelemans, eigenaar van het opleidingsinstituut voor financiële dienstverleners Dukers & Baelemans. De meeste vragen gingen over de consequenties van de nieuwe plannen voor de fiscale aftrekbaarheid van bestaande hypotheekproducten.

ING Excellent wil in de toekomst vaker online seminars organiseren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.