Schadebehandeling door adviseurs 3.0

0

Op 8 juni organiseert de Contactgroep Specialisten Afwikkeling Schadeverzekeringen een discussiemiddag waar professionele schadebehandelaars en ondernemers met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van de behandeling van verzekerings-schades door financieel advieskantoren.

Twee kernvragen staan deze middag centraal: ‘Hoe verhogen we de kwaliteit van de schadebehandeling?’ en ‘Welke mogelijkheden zijn er om de schadebehandeling tot een meer zelfstandig bedien- en verdienmodel binnen financieel advies kantoren te maken?’

Nieuwe Contactgroep voor specialisten

De Contactgroep Specialisten Afwikkeling Schadeverzekeringen is een initiatief van Bureau D & O in samenwerking met Anita Hol-Bubeck en Berrie van der Heide. Het initiatief houdt kort samengevat in, dat voor schadebehandelaars bij assurantiekantoren een jaarprogramma wordt aangeboden, waarmee zij hun kwaliteit kunnen verbeteren, maar ook tot een gezond verdienmodel voor het kantoor kunnen komen.

Nu nog een kostenpost

“Traditioneel wordt de behandeling van verzekeringsschades gefinancierd uit provisie. Daarmee is het voor de ondernemer in eerste instantie een kostenpost. De kwaliteit van de schadebehandeling kan de reputatie van het kantoor belangrijk versterken. Op dit moment biedt de sector schadebehandelaars echter nauwelijks ondersteuning om zich als hoogwaardige beroepsgroep te manifesteren. Om van elkaar te leren, of om op gestructureerde wijze kennis te op te doen”, aldus D & O.

Kosteloos aanmelden

De gedachtewisseling met de deelnemers (maximaal 25) zal onder leiding staan van Jurjen Oosterbaan Martinius, algemeen directeur Bureau D & O. Kosteloos aanmelden kan via deze link.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.