Save the date: 27 oktober HypoVak

0

HypoVak ‘The new generation’ is verplaatst naar dinsdag 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein. Daarmee is het de organisatie gelukt een nieuwe datum te vinden voor hét vakevent voor de hypotheekadviseur, dat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet op 19 mei kon plaatsvinden.

Producten en diensten veranderen door nieuwe inzichten, veranderende klantbehoeften, maatschappelijke trends en wet- en regelgeving. Adviseurs bedienen verschillende generaties consumenten, waarbij elke generatie klanten eigen wensen en behoeften hebben. Maar ook onder intermediairs zijn verschillende generaties actief met eigen ideeën over de beroepsgroep. Dit dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak ‘The new generation’ op dinsdag 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein.

Het programma en de sprekers worden op dit moment geactualiseerd naar de nieuwe datum, zodat ook de website HypoVak.nl binnenkort weer helemaal up-to-date is.

Gouden Lotus Awards

De huidige uitzonderlijke situatie waarin de wereld zich bevindt is niet het moment om een feestelijke award uitreiking te doen. Het Gouden Lotus Award onderzoek blijft wel actief. Gegeven stemmen blijven geldig en er kan gestemd blijven worden. Een nieuwe einddatum zal worden bepaald op het moment dat het beter past. Ook worden dan de promotionele activiteiten rond de Awards opgeschaald, waaronder de uitreiking van de wekelijkse taart (waarop alle stemmers kans maken). De Gouden Lotus Awards worden gezien de huidige omstandigheden dus uitgereikt op een nog nader te bepalen moment, of tijdens hét hypothekenevent HypoVak op 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.