Samenwerkingsblok pensioencommunicatie

0

Onzepensioenregeling.nl en PensioenRust bundelen de krachten. Gezamenlijk bieden zij werkgevers en adviseurs een online werknemersplatform, voor laagdrempelige en effectieve pensioencommunicatie, in voor de deelnemer begrijpelijke taal.

Het hebben van een pensioenregeling alleen is volgens beide partijen niet meer voldoende. “De werkgever met een pensioenregeling wil zijn zorgplicht goed invullen. De werknemer die deelneemt aan de regeling wil weten wat alles inhoudt, simpel en begrijpelijk. En ook van de adviseur die de regeling beheert, mag meer verwacht worden in het kader van de zorgplicht. De samenwerking tussen Onzepensioenregeling.nl en PensioenRust – beiden ontstaan vanuit adviesorganisaties – biedt werkgevers en adviseurs een platform dat kan helpen het inzicht in het eigen pensioen bij werknemers te vergroten.”

Pensioentools

Christian de Bruijn en Marco Kok zijn de namen achter deze samenwerking. Marco Kok is gecertificeerd financieel planner (FFP) en pensioenadviseur. Hij ontwikkelde als directeur van KOK Advies een eigen pensioentool voor pensioeninzicht. Een tool die nu voor iedere adviseur toegankelijk is via PensioenRust. Christian de Bruijn is gecertificeerd pensioenadviseur en ontwikkelde voor eigen relaties van Eric de Bruijn Pensioenconsultancy een online oplossing voor het invullen van de zorgplicht van de wet pensioencommunicatie. Die tool is uitgegroeid tot een totaaloplossing welke ook als whitelabel geleverd kan worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.