Samenwerking VvAA en Nedasco

0

Nedasco heeft een poolproduct ontwikkeld voor de VvAA, de ledenorganisatie en dienstverlener voor zorgprofessionals. Het totaalconcept heet VvAA Gezond in Praktijk Pakket en bestaat uit alle belangrijke inkomensverzekeringen, plus een aantal aanvullende diensten.

Met dit pakket kan de praktijkhouder of werkgever in de zorg grip houden op de inzetbaarheid van zijn of haar personeel, stelt de serviceprovider. Dankzij deze samenwerking krijgen zo ‘n 120.000 medici, paramedici en studenten voor die beroepen, toegang tot deze maatwerk full-service inkomensoplossing.

Aangepast aan beroepsgroep en cao

VvAA heeft hiervoor de specifieke eigenschappen en wensen per beroepsgroep in kaart gebracht. Deze gegevens vormden het uitgangspunt bij de ontwikkeling van het pakket. Dankzij de aangepaste voorwaarden kan VvAA een passende verzekeringsoplossing bieden per beroepsgroep en cao. Daarbij heeft Nedasco ook een vergelijk- en aanvraagtool in de ‘look and feel’ van VvAA ontwikkeld.

Foto: Réseva Engelaer, directeur bij VvAA en Aris Ruitenbeek, Directeur Volmachten & Operations bij Nedasco

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.