Samenwerking VKG en Felison

0

Serviceproviders VKG en Felison Assuradeuren gaan samenwerken op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen. VKG gaat haar volmachtportefeuille collectieve inkomensverzekeringen per 1 januari 2017 overhevelen naar de volmacht van Felison Assuradeuren.

“De markt voor collectieve inkomensverzekeringen wordt complexer en steeds meer gedomineerd door enkele grote spelers”, stellen de bedrijven in een persbericht. Een gespecialiseerd volmachtbedrijf als Felison zou vaak sneller kunnen anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving, door middel van zijn automatisering en dienstverlening, zoals verzuimbegeleiding en casemanagement.

VKG verwacht met de samenwerking de slagkracht te vergroten en de kwaliteit van de dienstverlening te versterken. Vanaf vandaag kunnen de adviseurs die zijn aangesloten bij VKG gebruik maken van de kennis en verzekeringsoplossingen van Felison. De bestaande volmachtportefeuille collectieve inkomensverzekeringen zal per 1 januari 2017 worden overgevoerd naar de volmacht van Felison. Beide bedrijven zijn onderdeel van ASR.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.