Samenwerking verzilvert kansen om processen efficiënter te maken

0

Pokket, DIAS Software en Hyarchis werken gezamenlijk aan een unieke geïntegreerde totaaloplossing in de cloud voor adviseurs, waarmee het volledige adviestraject, goed, efficiënt en compliant uitgevoerd kan worden. Dat initiatief wordt gewaardeerd met een Gouden Lotus Innovatie-award.

De Innovatie-award Dienstverlening aan Intermediair wordt dit jaar gedeeld door drie marktpartijen. Eind april werd de samenwerking aangekondigd tussen DIAS Software, Pokket en Hyarchis. Door deze krachtenbundeling ontstaat een verwerkingsstraat, waarmee de adviseur inzicht krijgt in de levensvatbaarheid van een adviestraject én de uitkomst hiervan direct om kan zetten in een adviestraject met bijbehorende hypotheek, verzekeringsproducten en automatische dossiervorming.

Uitgebreid hypotheekadvies

Allereerst zorgt de inzicht-software Pokket ervoor dat een adviseur snel kan beoordelen of het voor hem en voor zijn klant interessant is om over te gaan tot een uitgebreid hypotheekadvies. De nieuwe online/cloud-software DIAS EEN met het vernieuwde hypotheekpakket DIAS Hypotheken voert vervolgens het benodigde rekenwerk uit, borgt de dossiervorming en verrijkt het advies desgewenst met bijbehorende verzekeringsproducten. Het documentmanagement-platform van Hyarchis ten slotte zorgt ervoor dat het hele proces automatisch compliant verloopt. Adviseurs werken dus efficiënter, effectiever en borgen dat ze aan de geldende wetgeving voldoen.

Lees hier het hele artikel in de e-InFinance Special Gouden Lotus Awards 2022

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.