Samenwerking Van Bruggen en Scheidingsexpert

0

Van Bruggen Adviesgroep gaat klanten die in scheiding liggen deskundige hulp aanbieden op zowel financieel, fiscaal, juridisch als emotioneel gebied. Hiervoor is de adviesketen een samenwerking met Scheidingsexpert Nederland aangegaan.

Van Bruggen wil op alle belangrijke momenten in het leven het verschil kunnen maken voor de klant. Om dit te realiseren ging de keten eerder al een samenwerking aan met De Ondernemershypotheek. Binnen de nieuwe situatie ontzorgen de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep en de scheidingsexperts ontzorgen de consument bij de afwikkeling van een relatie/huwelijk: financieel advies en scheidingsmediation via één loket.

Eén loket

Klanten krijgen daardoor snel antwoord op vragen als: kan ik de bestaande woning en hypotheek overnemen? Kan ik straks nog wel een koophuis betalen? Of juist vragen over de toekomstige situatie: welk financieel risico loop ik als mijn ex komt te overlijden? Hoe zit het na de scheiding met mijn pensioen?

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.