Samenwerking Stap APF en Lifetri

0

Stap Algemeen Pensioenfonds en Lifetri zijn een langdurige strategische relatie aangegaan. Stap breidt haar propositie aan deelnemers uit met de optie van een verzekerd pensioen. Lifetri zorgt voor de levenslange, inflatiebestendige verzekering door gegarandeerde pensioenuitkeringen aan deelnemers.

Huub Popping (foto), voorzitter van Stap Algemeen Pensioenfonds: “De afgelopen zes jaar hebben we een leidende positie in Nederland opgebouwd met negen volledig operationele pensioenkringen, meer dan 50.000 deelnemers en een belegd vermogen van circa 7,5 miljard euro. Komende jaren verwachten we, samen met onze uitbestedingspartners TKP en Aegon Asset Management, een verdere groei naar twaalf tot vijftien kringen. In het kader van de Wet toekomst pensioenen (Wtp) hebben we de proposities voor zowel het huidige financiële toetsingskader (FTK), de solidaire pensioenregeling (SPR) als de flexibele pensioenregeling (FPR) gereed. Door de samenwerking met Lifetri voegen we daar nu ook de mogelijkheid voor een verzekerd pensioen aan toe, waarmee vaste of inflatie gerelateerde uitkeringen kunnen worden ingekocht.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.