Samenwerking SolidBriQ en VCN HypotheekService

0

Na een succesvolle pilot met 25 vastgoed intermediairs breidt SolidBriQ zijn distributiekanaal vanaf deze week verder uit. Naast de aansluiting van nieuwe gespecialiseerde vastgoedadviseurs, wordt nu ook een samenwerking aangegaan met VCN HypotheekService.

SolidBriQ is een Nederlandse hypotheekaanbieder van woningverhuurhypotheken voor de professionele vastgoedbelegger. SolidBriQ verstrekt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming, verbouwing en herfinanciering van verhuurde woningen.

Verhuurhypotheek

VCN HypotheekService is volgens Jeroen Walhout, commercieel directeur bij SolidBriQ, een waardevolle toevoeging op het bestaande distributienetwerk. “Wij zijn zeer blij met deze samenwerking met VCN. Dit past uitstekend in de manier hoe wij de markt willen bedienen. Omdat wij een efficiënt proces willen waarborgen, konden tot nu toe alleen gespecialiseerde vastgoedadviseurs, die intensief met ons willen samenwerken, zich rechtstreeks bij ons aansluiten. Door de samenwerking met VCN komt onze verhuurhypotheek nu ook beschikbaar voor intermediairs die minder vaak klanten bedienen in de professionele verhuurmarkt.”

Vastgoedbeleggers

Harrie-Jan van Nunen (foto), directeur VCN HypotheekService: “Vanuit de bij ons aangesloten intermediairs komt steeds vaker de vraag naar oplossingen voor verhuurhypotheken naar voren. We zijn dan ook blij dat we ons assortiment per heden kunnen uitbreiden met de verhuurhypotheek van SolidBriQ. Deze is echt onderscheidend in de markt van professionele vastgoedbeleggers; je kunt tot wel 85% van de marktwaarde lenen, waarvan maar liefst 75% van de marktwaarde aflossingsvrij mag zijn. En met de mogelijkheid om de hypotheek tussentijds te verhogen, een verhuisregeling, ruime acceptatienormen en mogelijkheden voor maatwerk, is dit een welkome aanvulling op ons assortiment.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.