Samenwerking SolidBriQ en IBD Nederland

0

SolidBriQ breidt de samenwerking met serviceproviders verder uit door een samenwerking aan te gaan met IBD Nederland. Vorige week werd al bekend gemaakt dat VCN HypotheekService als eerste service provider een samenwerking de Nederlandse hypotheekaanbieder van woningverhuurhypotheken voor de professionele vastgoedbelegger is aangegaan.

Door de samenwerking met IBD Nederland hebben intermediairs volgens Jeroen Walhout, commercieel directeur bij SolidBriQ, nu ook een keuze via welke serviceprovider zij toegang willen tot hun producten. “Wij zijn echt blij met deze samenwerking met IBD Nederland. Dit is volledig in lijn met ons distributiebeleid. Intermediairs die minder vaak klanten bedienen in de professionele verhuurmarkt, willen wij graag via serviceproviders bedienen. IBD is gespecialiseerd in zakelijke financieringen. Zij beschikken over de kennis en kunde van de vastgoedmarkt die nodig is om complexere financieringsvraagstukken te begeleiden. Door met meerdere serviceproviders samen te werken, heeft het intermediair nu ook wat te kiezen.”

Zakelijke financieringen

Rogier Iding, partner bij IBD Nederland: “In tegenstelling tot veel andere serviceproviders in de intermediaire markt, zijn wij echt gespecialiseerd op zakelijke financieringen. Met een zwaartepunt voor vastgoed. Door onze specialisatie zijn wij in staat om intermediairs te helpen bij het onderbrengen van complexere financieringen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.