Samenwerking SolidBriQ en FlexFront

0

SolidBriQ gaat een samenwerking aan met FlexFront. Door deze samenwerking hebben de meeste hypotheekintermediairs in Nederland nu via een serviceprovider toegang tot de woningverhuurhypotheek van het bedrijf. De afgelopen week werden ook al samenwerkingen met de serviceproviders VCN HypotheekService (De Financiële Makelaar) en IBD Nederland bekendgemaakt.

Door de samenwerking met FlexFront hebben intermediairs volgens Jeroen Walhout (links op de foto), commercieel directeur bij SolidBriQ, nu meer keuze via welke serviceprovider zij toegang willen tot hun producten. “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met FlexFront. Voor de acceptatie van onze hypotheken werken we al samen met het zusterbedrijf van FlexFront: BCMGlobal. De lijnen zijn dus kort. En dat kunnen intermediairs weer terugzien in de snelheid van de verwerking van dossiers. Met de toevoeging van FlexFront als derde serviceprovider is het niet te verwachten dat er snel nog meer zullen volgen. De partijen waar wij nu mee samenwerken hebben we geselecteerd op hun deskundigheid op het gebied van professionele woning verhuurhypotheken. En daarbij komt dat de meeste hypotheekintermediairs wel een aanstelling hebben of die kunnen krijgen bij een van deze drie.”

Woningverhuurhypotheek

Michiel van der Linde (rechts), commercieel manager FlexFront: “Wij merken de afgelopen jaren dat er steeds meer vraag ontstaat naar woningverhuurhypotheken onder ons intermediair. En niet alleen voor consumenten, waar we een divers aanbod voor hebben, maar ook voor professionele vastgoedbeleggers. Daar lopen onze intermediairs ook regelmatig tegen aan. Met De Nederlandse hadden we al een aanbieder in ons assortiment om deze doelgroep mee te bedienen. Met SolidBriQ kunnen we onze intermediairs nu een mooi alternatief bieden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.