Samenwerking Scildon en Advieskeuze

0

Levensverzekeringsmaatschappij Scildon is een samenwerking gestart met Advieskeuze.nl voor de profilering van financieel advieskantoren waarvan bekend is dat zij de producten van Scildon adviseren of hierin bemiddelen.

Michel van Dam, commercieel directeur Scildon: “Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren en te begeleiden bij hun zoektocht naar een nieuwe financieel adviseur. De adviseurzoeker van Advieskeuze.nl heeft een aantal belangrijke voordelen. Omdat meerdere aanbieders samenwerken met Advieskeuze.nl, zien wij dat veel adviseurs actief zijn op dit onafhankelijke platform en hun profiel vullen. Dit zorgt er voor dat de klant actuele gegevens gepresenteerd krijgt en een goed beeld krijgt van wat een adviseur biedt. Dat klanten reviews kunnen geven, is voor ons ook een reden geweest om de adviseurzoeker te gaan gebruiken. Reviews helpen klanten in hun zoektocht naar een goede onafhankelijk adviseur, het belangrijkste distributiekanaal.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.