Samenwerking Schouten Zekerheid en Beequip

0

Schouten Zekerheid, makelaar in verzekeringen, en Beequip, leasespecialist voor zwaar materieel, slaan de handen ineen. Volgens beide partijen ontstaat er “dankzij het aanvullende productaanbod van deze twee financiële bedrijven door de samenwerking een verbeterde dienstverlening aan MKB Nederland”.

Zowel net gestarte alsmede doorgewinterde ondernemers krijgen bij het leasen van zwaar materieel voortaan de mogelijkheid zich direct op de juiste manier te verzekeren van een goede dekking bij eventuele schade.

Equipment lease

Beequip is specialist in equipment lease van zwaar materieel (gebruikt en nieuw). Joris Linders (rechts op de foto), co-founder en partner: “Bij Beequip is vaak meer mogelijk dan bij traditionele financiers, dankzij onze ‘equipment first’ werkwijze. Wij zetten het materieel centraal in de lease aanvraag en kijken verder dan bedrijfscijfers, kasstromen en contracten. Door de ‘ontzorging’ van Schouten Zekerheid op het gebied van verzekeringen, is het materieel dat wij financieren goed verzekerd en worden onze klanten nog beter bediend.”

Verzekeringen

Schouten Zekerheid ziet met de samenwerking extra mogelijkheden binnen een doelgroep die beide bedrijven bedienen. Directeur Wilco de Haan (links): “Door deze samenwerking kunnen we gebruik maken van elkaars sterktes en wordt Beequip ‘ontzorgd’ op het gebied van verzekeringen en deel van zijn risicomanagement. Schouten Zekerheid zorgt dat aan de verzekeringsverplichtingen voor geleased materieel wordt voldaan.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.