Samenwerking Scheidingsexpert Nederland en SNS

0

Sinds kort wordt de dienstverlening van Scheidingsexpert Nederland door SNS aangeboden aan haar klanten. Scheidingsexpert Nederland en de bank zijn daartoe een samenwerking aangegaan.

De samenwerking houdt in dat er, als de klant dat wil, afstemming plaatsvindt tussen de adviseur van SNS en de scheidingsexpert over de financiële afwikkeling. Hierdoor krijgen klanten zo snel mogelijk inzicht in de financiële gevolgen van de scheiding en worden klanten gedurende de gehele scheiding zo veel mogelijk ‘ontzorgd’. Zo worden mogelijke fiscale en financiële problemen al gedurende het scheidingstraject zo veel mogelijk voorkomen.

Mediation

Paul van der Ploeg, directeur van Scheidingsexpert Nederland: “SNS Bank is er voor hun klanten bij alle grote veranderingen in het leven, persoonlijke aandacht is hierin leidend. Dit sluit naadloos aan bij onze visie en dienstverlening: mediation met een oplossing. Ruim 90% van alle mediations wordt daadwerkelijk in goed overleg afgerond. Wij zijn er dan ook trots op dat we nu ook samen met SNS in deze ingrijpende situatie klanten kunnen helpen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.