Samenwerking oudste en jongste levensverzekeraar

0

Adviseurs van Hera Life kunnen vanaf nu hun relaties uitvaartverzekeringen van De Onderlinge van 1719 adviseren. Een samenwerking tussen de oudste zelfstandige levensverzekeraar van Nederland en de jongste aanbieder van levensverzekeringen in Nederland.

Met de distributiekracht van Hera Life is het bereik van ruim 300 jaar oude verzekeraar in één keer vergroot naar bijna 2.000 adviseurs, zegt directielid Ronald Ketellapper van De Onderlinge van 1719. Sander Franken, directeur van Hera Life roemt de nieuwe samenwerkingspartner om de ‘eenvoudige en zeer scherp geprijsde’ uitvaartverzekering. “De Onderlinge van 1719 past bij Hera Life: simpel, snel, solide.”

De Vrijwillige Liefdebeurs

Met een paar leuke feitjes maken de samenwerkingspartners het verschil tussen oud en jong duidelijk. Zo is de Onderlinge van 1719 opgericht nog voordat Bach zijn Matthäus Passion schreef en in de tijd dat Nederland nog een republiek was. Hera Life is opgericht in het jaar dat Ed Sheeran 28 weken op nummer 1 stond met Shape of you en Nederland de langste formatie ooit kende. In 1719 opereerde de eerste algemeen toegankelijke uitvaartverzekeraar van Nederland onder de naam ‘De Vrijwillige Liefdebeurs’.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.