Samenwerking NHG en Hoffelijk

0

Als aanvulling op Permanent Actueel biedt Hoffelijk in samenwerking met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) nu ook verdiepende informatie over NHG aan. “Met toegankelijke items willen we iedereen die zich bezighoudt met hypotheken informeren over relevante ontwikkelingen, praktijkcases, mogelijkheden en maatwerkoplossingen van NHG”, aldus de initiatiefnemers.

Beide partijen zeggen het belangrijk te vinden dat adviseurs goed geïnformeerd zijn over actuele ontwikkelingen in de financiële sector. Edwin Deijs, Directeur Relatiebeheer bij Hoffelijk: “Via Permanent Actueel biedt Hoffelijk al NHG-actualiteiten aan zoals wijzigingen in de Voorwaarden & Normen. Voortaan kunnen organisaties zich ook aanmelden voor een extra NHG-module waarin (zonder kosten) periodiek korte, verdiepende content over NHG beschikbaar wordt gesteld.”

Toevoeging

“De samenwerking met NHG pas perfect bij onze visie op continu leren”, aldus Deijs. “In het verlengde van Permanent Actueel Wft kunnen financieel dienstverleners bij ons al kiezen voor continue leermodules als privacy, klantintegriteit of advieskwaliteit. Kennis over NHG is belangrijk in het advies aan de consument en dus een mooie toevoeging aan ons aanbod.”

Themamodule

De eerste themamodule die NHG en Hoffelijk samen publiceren bestaat uit drie items. Daarin informeert NHG de financiële professional over de mogelijkheden om energiebesparende maatregelen mee te nemen in de financiering. Het eerste item is inmiddels gepubliceerd en beschikbaar via het platform van Hoffelijk. “We hopen hiermee adviseurs op een toegankelijke manier te informeren over de mogelijkheden die NHG biedt voor de financiering van woningverduurzaming”, aldus Rob Jansen, Productmanager Strategie & Beleid bij NHG.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.