Samenwerking Nedasco en Quantum Leben

0

Nedasco gaat per 1 januari 2021 een samenwerking aan met Quantum Leben, een specialist in het ontwikkelen van verzekeringsproducten. Quantum Leben wordt een van de mede-risicodragers van het ziekteverzuimproduct (EB-pool) van Nedasco. Daarnaast gaat de serviceprovider WIA-aanvullingsverzekeringen en het verzuimproduct van de Liechtensteinse verzekeraar voeren, waarvan Quantum Leben 100% risicodrager is.

“Met de komst van Quantum Leben in onze portefeuille breiden we de mogelijkheden bij ons nog verder uit. Zo komen we steeds meer tot het beste pakket voor de verzekerde en de adviseurs die bij ons zijn aangesloten”, aldus Tim Schoonbergen (foto), algemeen directeur van Nedasco. ´Quantum Leben staat open voor mantelafspraken, waardoor zij heel flexibel ingezet kunnen worden bij (grote) maatwerktrajecten. Daarnaast bieden zij WIA-aanvullingsverzekeringen die aansluiten bij de CAO metaal.”

Nieuwkomer

Arjen van Dun, sales director bij Quantum Leben: “Wij zijn een nieuwkomer in de collectieve inkomensmarkt. Naast aanvullende capaciteit voor de volmacht inkomensmarkt zullen wij ons goed kunnen onderscheiden met flexibele praktische oplossingen en korte beslissingslijnen. We zijn blij dat we ook mogen gaan samenwerken met een gerenommeerde inkomen partij als Nedasco.”

Ziekteverzuimverzekering

De conventionele ziekteverzuimverzekering van Quantum Leben omvat onder meer: dekking wettelijke overlijdensuitkering, deelnemerregistratie via Xpert Suite en een verzekerde loonsom van maximaal 125.000 euro, exclusief werkgeverslasten

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.